Vrijblijvend offerte

Bouwbedrijf Nieuwbouw - Detailpagina nieuwbouw

Bouwbedrijf Nieuwbouw

Uw eigen huis bouwen? Waar moet u aan denken?

U denkt erover om uw eigen droomhuis te gaan bouwen. Misschien heeft u al een compleet plan klaarliggen, of bent u op dit moment eerst informatie aan het inwinnen welke mogelijkheden de bouw van een eigen woning u biedt. In welke fase u ook zit, Bouwbedrijf van den Broek is dé partner om samen dit project aan te gaan. Samen met u zetten we uw ideeën en dromen om in het gewenste eindresultaat

Tot in de puntjes verzorgd

Er komt nogal wat kijken bij de bouw van een eigen huis. Misschien schrikt het u af, of heeft u eigenlijk geen idee waar u allemaal op moet letten. Dan hebt u ons op tijd gevonden. Wij werken met een stappenplan, waarbij we u van idee tot eindresultaat stap voor stap begeleiden. Aan de ene kant nemen wij u het werk en de zorgen uit handen, aan de andere kant bent u ervan verzekerd dat we u van alle belangrijke details op de hoogte houden. Het gehele traject heeft u één aanspreekpartner.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat is belangrijk voor Bouwbedrijf van den Broek?

  • Meedenken, van vergunning tot de laatste details
  • Strakke planning
  • Heldere prijzen én geen verrassingen achteraf
Bouwbedrijf Nieuwbouw - VCA gecertificeerd
Bouwbedrijf Nieuwbouw - Nieuwshead logo
Bouwbedrijf Nieuwbouw - Bouwend Nederland logo
Bouwbedrijf Nieuwbouw - SafetyService logo

Vrijblijvend kennismaken?

Bel 0345 - 74 00 40 of laat uw gegevens achter

Nieuwbouw Bedrijfspand

Is uw huidige bedrijfspand te klein, te oud of hebt u simpelweg een beter gebouw nodig? Dan is Bouwbedrijf van den Broek uw deskundige partner om een nieuw bedrijfspand te bouwen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen bedrijfsruimte werkelijkheid te laten worden. Dit altijd voor een goede prijs en afgestemd op al uw wensen en eisen.

Met ervaring in bedrijfspanden bouwen, weten wij van Bouwbedrijf van den Broek precies te realiseren waar u om vraagt. Nadat het ontwerp gereed is stellen wij een scherpe offerte en een bijpassende planning op. De kosten van uw nieuwe bedrijfspand zijn helder en inzichtelijk, het ontwerp en de planning worden pas uitgevoerd als u helemaal tevreden bent. Wilt u graag een bedrijfsruimte met een woning of winkel erbij? Dan wordt dit zonder probleem opgenomen in het ontwerp.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.