Vrijblijvend offerte

Bouwbedrijf van den Broek -RenovatieBouwbedrijf van den Broek -RenovatieBouwbedrijf van den Broek -RenovatieBouwbedrijf van den Broek -Renovatie

Renovatie

Renovatieprojecten

Ondanks goed onderhoud, komt er vaak een moment dat de voorzieningen niet meer overeenkomen met de wensen en normen van deze tijd. Dan wordt het tijd voor renovatie. Voor woningbouwverenigingen voeren wij grootschalige renovatieprojecten uit. Daarbij staan altijd de bewoners centraal. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken en werken altijd met een strakke planning. Onverwachte situaties worden door onze vakkundige medewerkers flexibel opgelost.

Monumentale panden

Bij de renovatie van uw monumentale pand of historische boerderij komt heel wat kijken. Daarvoor bent u bij Bouwbedrijf van den Broek aan het juiste adres. Bij de renovatie zorgen we er in de eerste plaats voor dat uw pand gaat voldoen aan de huidige woonnormen. Daarnaast maken we de originele eigenschappen weer zichtbaar die zo kenmerkend zijn voor historische panden. Wilt u uw pand in oude glorie herstellen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat is belangrijk voor Bouwbedrijf van den Broek?

  • Meedenken, van vergunning tot laatste details
  • Strakke planning
  • Heldere prijzen, geen verrassingen achteraf
Renovatie - VCA logo
Renovatie - Nieuwshead logo
Renovatie - BouwendNederland logo
Renovatie - SafetyService logo

Vrijblijvend kennismaken?

Bel 0345 - 74 00 40 of laat uw gegevens achter

Goede isolatie

Het verbeteren van de isolatie van uw woning of kantoor kost eenmalig geld, maar verlaagt uw energiekosten blijvend. Zeker oude huizen en gebouwen zijn vaak slecht geïsoleerd. Door het aanbrengen of verbeteren van gevelisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en/of isolatieglas verlaagt u uw energierekening al snel met honderden euro’s per jaar. Bovendien vergroot goede isolatie het comfort: u heeft minder last van tocht en ruimtes worden gelijkmatig verwarmd. De meeste isolatie is vrij eenvoudig aan te brengen. Wij adviseren u hier graag over.

Energiezuinige verwarming en ventilatie

Er is nog veel meer voordeel te behalen met het vervangen van uw oude cv-ketel door een energiezuinige HR-ketel. Wilt u nog een stapje verder gaan? Denk dan aan een zonneboiler, warmtepomp of een HRe-ketel die warm water én elektriciteit levert.

Zonnepanelen

Energiebesparing is een interessante investering. De opbrengst van de energiebesparing dekt (een groot deel van) de kosten. Bovendien profiteert u van een comfortabeler huis of kantoor én is uw pand bij verkoop meer waard met een beter energielabel. U ziet ook direct welke maatregelen gesubsidieerd zijn.

Zo hebben wij in ons eigen pand ook geïnvesteerd aan energie bezuiniging door het gehele pand te voorzien van ledverlichting, hoogwaardige isolatie, Bio-massa ketel met lage temperatuur verwarming.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan