Vrijblijvend offerte

Verbouwen

Verbouwen

Waar moeten we beginnen?’ Een vraag die veel mensen met verbouwplannen zichzelf stellen. Bij Bouwbedrijf van den Broek bent u daarom al in de aanloopfase aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met verbouwingen en weten wat wel en niet kan.

Eén aanspreekpunt

Ook als u nog niet precies weet wat u wilt, kunt u ons rustig bellen. We gaan samen met u om tafel en dan komen de ideeën vanzelf. U kunt met een gerust hart de hele verbouwing aan ons overlaten. Wij weten wanneer u wel of niet een vergunning nodig heeft (en regelen die voor u) en zorgen ook voor het installatie-, schilder en stucwerk. Zo heeft u tijdens de verbouwing maar één aanspreekpunt. Dat is wel zo prettig.

Flexibel

En mochten we tijdens de verbouwing merken dat het toch wel handig is om nog een paar extra stopcontacten in te bouwen? Dan zijn we flexibel genoeg om dit ter plekke aan te passen.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat is belangrijk voor Bouwbedrijf van den Broek?

  • Meedenken, van vergunning tot laatste details
  • Strakke planning
  • Heldere prijzen, geen verrassingen achteraf
Verbouwen - logo VCA
Verbouwen - Nieuwshead logo
Verbouwen - BouwendNederland logo
Verbouwen - SafetyService logo

Vrijblijvend kennismaken?

Bel 0345 - 74 00 40 of laat uw gegevens achter

Vlotte uitvoering, beperking van de overlast

Kortom, we adviseren u graag. Of u nu het huis waar u al jaren woont een opknapbeurt wilt geven of een nieuw huis helemaal úw huis wilt maken. Of als u als bedrijf uit uw jasje bent gegroeid, maar niet wilt verhuizen en daarom uw bedrijfspand wilt verbouwen. We zorgen vervolgens ook voor een vlotte uitvoering, waarbij we de overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan